EAX LEX SRL

EAX LEX S.R.L.

Despre Noi

EAX LEX SRL este un partener de încredere în furnizarea de soluții XaaS (Orice ca Serviciu), special create pentru a susține afacerile. Oferim servicii scalabile și personalizabile, adaptate nevoilor dvs. Astfel, vă ajutăm să beneficiați de tehnologii de ultimă generație fără a vă mai preocupa de mentenanța infrastructurii sau investiții inițiale.

Prin intermediul suitei noastre integrate de soluții XaaS, avem ca obiectiv optimizarea operațiunilor, sporirea productivității și stimularea creșterii în afacerea dumneavoastră. Ne mândrim cu o infrastructură fiabilă, oferindu-vă securitate avansată și suport non-stop pentru a vă oferi liniștea și sprijinul necesare.

Colaborând cu noi, veți simplifica operațiunile și veți accelera inovația în afacerea dvs. Fiecare pas al colaborării cu EAX LEX SRL este proiectat să ofere soluții adaptate și să vă aducă succesul dorit într-un mod prietenos și eficient.

Suntem aici să vă ajutăm în călătoria dvs. de dezvoltare și să vă oferim cele mai bune servicii. Haideți să construim împreună succesul în afaceri!

Ce facem

Full Stack Developer

Specializați în dezvoltarea completă a aplicațiilor web, suntem experți atât în partea vizuală (front-end), cât și în cea tehnică (back-end).

eCommerce Integration

Dedicat și specializat în conectarea și optimizarea magazinelor online

XaaS (Anything as a Service)

Oferim soluții tehnologice inovatoare și flexibile pentru nevoile afacerii tale

Frontend-develope si Backend-develope

Frontend-develope - Oferim un design și o experiența vizuală pentru aplicații web

Backend-develope - Construim și optimizam funcționalității robuste a aplicațiilor web

Contact

Cum te putem ajuta?